Recull de lletres: Inspiració musical.

” Si vens amb trobaràs ballant de puntes damunt d’aquesta roca”. Si vens tancarem la porta del passat, ens acaronarem la pell com el primer cop. Veurem passar els dies, viurem les nits com si la matinada no hagués d’arribar mai. ” Te cantaré as capvespre, t’estimaré a sa matinada, te donaré fruit i te menjaré a besades.”

Mai no és massa tard per tornar a començar, per sortir a buscar el teu tresor”. Mai no és tard si tornes a buscar-me, el rellotge marcarà puntual les hores del destí i nosaltres escriurem la nostra propia història. T’ explicaré històries del passat, inventarem el nostre futur, et regalaré suspirs, em banyaré dins del só de cada una de les teves paraules. Et curaré les ferides, em desferé de les meves cordes. Bufarà el vent de cara i no necessitarem res més que la pell de l’altra per protegis-nos del vent que bufa a fora. ” Camins vora les estrelles,
camins que ja son nous “.

Tu vell timó que m’ajudes, la meva terra sou tu i el vent”. Et busco entre les cares de la gent, entre les mans que no són teves, entre llavis que no em treuen la set. Et busco entre somnis i llençols blancs, entre rialles sordes i mirades buides. Et perdo entre nits d’ hivern i tempestes d’estiu. Torna, miram a la cara i digues que tot tornarà a ser com mai abans ha estat. Que les casualitats no existeixen i les causes ja no importen. Que aquest vaixell s’ enfonsa i el teu record ja no em crema. ” Treu-me d’aquesta tempesta, treu-me que ja no puc més, seguint una estrella potser em vaig perdre el cel. Vaig perdre el seny”.

*  Text inspirat en les següents cançons:

  • ” Si vens “, Ja t’ho diré.
  • ” Camins”, Sopa de Cabra.
  • ” La meva terra és el mar”, Lax’n’Busto.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s