Recull de lletres: Núvols de sucre.

Desperta! Un nou dia desperta, el viatge és a punt de començar. Entre núvols de sucre somies que demà tendràs un motiu per somriure, un motiu per no tenir por, un motiu per viure. Des de la distància guardaré els teus somnis, viuré les teves penes, acompanyaré al teu camí. No oblidis mirar al cel i per cada estrella que s’il.lumini et recordaràs que en la distància algú t’estarà pintant els núvols de sucre. Agafa aire, eixugat les llàgrimes, somriu i pensa que el món no s’aturarà de girar. Dorm tranquil.la, que jo seguiré al teu costat, per aconseguir que els teus somnis es facin realitat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s