Recull de lletres: Avui és només avui

Filla, germana, amiga, mare … dones amb nom propi. Protagonistes involuntàries de la mateixa història. Històries de sorpresa, por, angoixa, lluita, obstacles, pèrdues, supervivència. Històries que fan olor a hospital, sales d’espera, quiròfans, revisions. Històries  amb gust amarg, amb gust salat de llàgrimes pròpies i dels que sempre fan costat. Històries de nits en blanc i dies negres. Històries que fan camí a poc a poc, lluites contra el propi reflexe, cicatrius que marquen un destí. Però històries també d’amor, el propi i dels qui ens envolten, forces que arriben de tot arreu per poder continuar lluitant. Vida que no acaba, que es viu amb cada alè d’aire millor que l’anterior. Regals amb forma de temps, abraçades, rialles, esperança… Històries que mereixen ser recordades, no només un dia a l’any, lluites que només podem guanyar entre tots i tots fent pinya. Històries de llargs viatges on un torna a renéixer , queda molt camí per a recorrer, però estic segura que el final de la història mereix la pena.

Avui la seva història és la meva lluita, la nostra lluita.

19 d’ octubre: Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s